Vier keer per jaar verschijnt ons blad Heupge(w)richt. Hierin staan onder andere ervaringsverhalen en tips, informatie van het bestuur, oproepjes en aankondigingen en nieuwsberichten over de zorg.

Leden ontvangen Heupge(w)richt automatisch. Daarnaast kunnen ingelogde leden alle edities die sinds 2006 zijn verschenen als PDF bekijken. Indien gewenst kun je, indien nog voorradig, oude exemplaren van Heupge(w)richt bestellen via het bestelformulier.

Hieronder vind je het volledige archief van ons blad. Tot en met nummer 44 in 2008 heette dit ‘Nieuwsbrief’. Vanaf nummer 45 in 2008 heet het Heupge(w)richt.

Bij het lezen van oudere uitgaven is het van belang om je te realiseren dat vermelde regels en wetgeving inmiddels anders kunnen zijn. Het is dus altijd belangrijk om te controleren wat de huidige stand van zaken is. Ook tips kunnen inmiddels verouderd en daardoor niet meer toepasbaar zijn.

Extra’s voor leden

Ben je nog geen lid en wil je oudere edities van ons blad lezen? Bekijk dan nu alle voordelen van het lidmaatschap en meld je aan! Dan krijg je direct toegang tot de downloads!

Mail de redactie

Wil jij je ervaringen delen met onze leden? Heb je tips voor lotgenoten? Of heb je andere ideeën voor Heupge(w)richt? Stuur dan via het contactformulier een bericht naar de redactie!