Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling, heupdysplasie, heupluxatie, kinderen, volwassenen

Home Contact Facebookgroepen Aanmelden voor de VAH-nieuwsbrief Voor de leden

allesoverheupafwijkingengrijshulpenondersteuningrozeoverdevereniginggrijs

Bereikbaarheid tijdens Feestdagen

20 december 2019

Ons bureau is gesloten van 23 december tot en met 3 januari. Dit betekent dat e-mails die worden verstuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. in die periode niet worden gelezen. Ook telefonisch zijn we niet bereikbaar.

Lees meer...

Heupge(w)richt 90

20 november 2019

Binnenkort valt Heupge(w)richt 90 bij onze leden in de bus. Hieronder lees je alvast welke onderwerpen aan bod komen.

Lees meer...

Facebook of Whatsapp?

30 september 2019

Het is deze dagen vijf jaar geleden dat de VAH actief werd op Facebook. We begonnen met een Facebookpagina en twee besloten Facebookgroepen ter vervanging van het in onbruik geraakte forum. Inmiddels hebben we zes groepen en maken er dagelijks honderden mensen gebruik van. Toch krijgen we soms de vraag waarom we geen Whatsappgroepen hebben. In deze blog leggen we uit waarom dit het geval is.

Lees meer...

Nieuwe video's online!

3 oktober 2019

Doe ik de spreider wel goed aan? Hoe verschoon ik mijn kind met een gipsbroek? In welke houding kan ik mijn kind borstvoeding geven? Hoe kan ik mijn baby helpen bij de motorische ontwikkeling? Zijn dit vragen die je jezelf stelt over je kind met heupdysplasie of heupluxatie?

Lees meer...

Contact | Colofon 
Copyright © 2013-2019 Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling. Alle rechten voorbehouden.