Met behulp van dit formulier kunt u de algemene folder van de Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling bestellen en uw organisatie aanmelden voor het wachtkamerabonnement op ons blad Heupge(w)richt. Ook kunt u uw organisatie aanmelden voor toegang tot de voorlichtingsvideo’s voor ouders van kinderen met DDH.

Bestelformulier voor zorgverleners

Algemene folder

U kunt de algemene folder in tientallen bestellen. Staat de gewenste hoeveelheid er niet bij dan kunt u die aangeven in de ruimte voor aanvullende informatie. 

Wachtkamerabonnement

Ons blad Heupge(w)richt verschijnt viermaal per jaar. Met het wachtkamerabonnement ontvangt u per editie vijf exemplaren om in de wachtruimte of op een andere voor patiënten toegankelijke plek neer te leggen. 

Voorlichtingsvideo's

Uw organisatie kan de voorlichtingsvideo’s gebruiken om ouders praktische informatie te geven over de omgang met hun kind in een spreidmiddel (Pavlik-bandage, Campspreider, dr. Visser-beugel en Hilgenreinerbeugel) of gipsbroek (algemene informatie en demonstratie van het verschonen van de luier).

Ook worden tips gegeven voor het geven van borstvoeding tijdens de behandeling en om de algemene motorische ontwikkeling te ondersteunen.

Kosten

Voor het gebruik van de video's vragen we een vrijwillige bijdrage waarvan u de hoogte zelf kunt bepalen. In het formulier kunt u het bedrag aangeven. Mocht er op dit moment geen budget beschikbaar zijn, dan kunt u het wellicht meenemen in de begroting voor het volgende jaar.

Na verzenden van het formulier ontvangt u inloggegevens waarmee u toegang krijgt tot de video’s op deze pagina.

Bestelformulier voor zorgverleners

Onderstaande informatie is alleen zichtbaar voor ingelogde zorgverleners!