De Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling (VAH) is een actieve patiëntenvereniging die ongeveer 800 volwassenen en ouders van kinderen en tieners met een heupafwijking of heupaandoening ondersteunt. We doen dat met enthousiaste vrijwilligers en enkele betaalde krachten die er samen voor zorgen dat we onze missie kunnen uitvoeren.

In dit menu vind je informatie over:

In het menu Heupafwijkingen vind je medische, door artsen gecontroleerde informatie over de verschillende heupafwijkingen en heupaandoeningen. Ook vind je daar uitgebreide ledeninformatie met praktische tips. In het menu Ondersteuning vind je meer informatie over wat de vereniging allemaal te bieden heeft.

Extra’s voor leden

Veel informatie is voor iedereen te bekijken, maar de ledeninformatie is alleen zichtbaar als je bent ingelogd. Ben je nog geen lid? Bekijk dan alle informatie over het lidmaatschap! Daar vind je ook het aanmeldformulier.

Contact

Heb je aanvullingen bij de informatie die we bieden of kom je ergens een fout tegen? Laat het ons dan weten via het contactformulier! Ook als je vragen hebt, kun je dat gebruiken om ons te bereiken.