Als je te maken krijgt met een heupafwijking of heupaandoening, bij je kind of bij jezelf, roept dat vragen op. De kans is groot dat je alles wilt weten over de afwijking of aandoening, bijvoorbeeld over de behandeling en wat je allemaal kunt verwachten. Maar ook hoe je om moet gaan met praktische problemen in het dagelijks leven. De VAH helpt je hierbij. Niet alleen met deze website, maar ook met een aantal andere diensten.

Je vindt in dit menu informatie over:

In het menu Heupafwijkingen vind je medische, door artsen gecontroleerde informatie over de verschillende heupafwijkingen en heupaandoeningen. Ook vind je daar uitgebreide ledeninformatie met praktische tips. Wil je meer weten over de VAH als organisatie? Die informatie vind je in het menu Vereniging.

Extra’s voor leden

Veel informatie is voor iedereen te bekijken, maar om de ledeninformatie (zoals het archief van Heupge(w)richt en de mogelijkheid gebruik te maken van een aantal diensten) te kunnen bekijken, moet je inloggen. Ben je nog geen lid? Bekijk dan alle informatie over het lidmaatschap! Daar vind je ook het aanmeldformulier.

Contact

Heb je aanvullingen bij de informatie die we bieden of kom je ergens een fout tegen? Laat het ons dan weten via het contactformulier! Ook als je vragen hebt, kun je dat gebruiken om ons te bereiken.