In de loop der jaren hebben we verschillende producten verhuurd aan ouders van kinderen met dysplastische heupontwikkeling. Op dit moment is dat het olifantenstoeltje.

Huren van dit product is alleen mogelijk als je lid bent van de vereniging, via het formulier onderin deze pagina.

Het olifantenstoeltje is een door ouders gemaakt stoeltje dat geschikt is voor jonge kinderen in een gipsbroek. Met behulp van een Minimonkey Minichair (wordt meegeleverd bij het stoeltje) en het grote blad kunnen ze er stabiel in zitten. 

olifantenstoeltje vah

Het stoeltje is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 9 maanden (van kledingmaat 74 tot 98/104). 

Omdat we het stoeltje hebben gekregen, vragen we voor het huren van dit stoeltje alleen een borg van € 100,-. Deze kosten moeten vooraf worden betaald. 

De maximale huurtermijn is 26 weken. 

vah olifantenstoeltje kind

In verband met het formaat kan het stoeltje niet worden verstuurd. Het kan worden opgehaald in Nijkerk. Het stoeltje is 57 centimeter hoog, 70 centimeter breed en 70 centimeter diep.

De borg wordt teruggestort als het stoeltje, inclusief de Minimonkey Minichair, in goede orde retour is ontvangen

vah olifantenstoeltje 

Let op: aan het insturen van het reserveringsformulier onderaan deze pagina kun je geen rechten ontlenen. Of je het olifantenstoeltje daadwerkelijk kunt huren in de gewenste periode is afhankelijk van de beschikbaarheid. Het stoeltje is op dit moment uitgeleend tot medio juni 2024. Je kunt het formulier invullen. We nemen contact met je op over de beschikbaarheid.

Reserveringsformulier verhuur

Alleen leden kunnen deze producten huren. Wil je hier gebruik van maken? Log in als lid om het reserveringsformulier in te vullen of meld je aan als lid van onze vereniging om gebruik te kunnen maken van deze en andere functies! Het formulier is direct na inschrijving toegankelijk!