In de loop der jaren hebben we verschillende producten verhuurd aan ouders van kinderen met dysplastische heupontwikkeling. Op dit moment zijn dat het olifantenstoeltje en draagzakken van Ergobaby.

Huren van deze producten is alleen mogelijk als je lid bent van de vereniging, via het formulier onderin deze pagina.

Het olifantenstoeltje is een door ouders gemaakt stoeltje dat geschikt is voor jonge kinderen in een gipsbroek. Met behulp van een Minimonkey Minichair (wordt meegeleverd bij het stoeltje) en het grote blad kunnen ze er stabiel in zitten. 

olifantenstoeltje vah

Het stoeltje is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 9 maanden (van kledingmaat 74 tot 98/104). 

Omdat we het stoeltje hebben gekregen, vragen we voor het huren van dit stoeltje alleen een borg van € 100,-. Deze kosten moeten vooraf worden betaald. 

De maximale huurtermijn is 26 weken. 

vah olifantenstoeltje kind

In verband met het formaat kan het stoeltje niet worden verstuurd. Het kan worden opgehaald in Nijkerk.

De borg wordt teruggestort als het stoeltje, inclusief de Minimonkey Minichair, in goede orde retour is ontvangen

vah olifantenstoeltje 

Let op: aan het insturen van het reserveringsformulier onderaan deze pagina kun je geen rechten ontlenen. Of je het olifantenstoeltje daadwerkelijk kunt huren in de gewenste periode is afhankelijk van de beschikbaarheid.

We hebben twee draagzakken om uit te lenen. Het gaat om de Original Baby Carrier van Ergobaby. 

Deze draagzakken kunnen worden gebruikt voor kinderen van 3,2 tot 20 kg.

De maximale huurtermijn is 26 weken. 

De huurprijs is € 10,- per maand en de borg € 100,-. Als de draagzak in goede staat retour is ontvangen, wordt de borg minus de huurprijs terugbetaald.

Let op: aan het insturen van het reserveringsformulier onderaan deze pagina kun je geen rechten ontlenen. Of je daadwerkelijk een draagzak kunt huren in de gewenste periode is afhankelijk van de beschikbaarheid.

Ben je lid van de VAH? Bij de Tips Algemeen staat informatie hoe je 10% korting kunt krijgen bij ikdraag.nl.

Reserveringsformulier verhuur

Alleen leden kunnen deze producten huren. Wil je hier gebruik van maken? Log in als lid om het reserveringsformulier in te vullen of meld je aan als lid van onze vereniging om gebruik te kunnen maken van deze en andere functies! Het formulier is direct na inschrijving toegankelijk!