In de loop der jaren hebben we verschillende producten verhuurd aan ouders van kinderen met dysplastische heupontwikkeling. Op dit moment zijn dat het olifantenstoeltje, draagzakken van Ergobaby en autostoeltjes voor als de Maxi-Cosi Opal HD niet past.

Huren van deze producten is alleen mogelijk als je lid bent van de vereniging, via het formulier onderin deze pagina.

Het olifantenstoeltje is een door ouders gemaakt stoeltje dat geschikt is voor jonge kinderen in een gipsbroek. Met behulp van een Minimonkey Minichair (wordt meegeleverd bij het stoeltje) en het grote blad kunnen ze er stabiel in zitten. 

olifantenstoeltje vah

Het stoeltje is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 9 maanden (van kledingmaat 74 tot 98/104). 

Omdat we het stoeltje hebben gekregen, vragen we voor het huren van dit stoeltje alleen een borg van € 100,-. Deze kosten moeten vooraf worden betaald. 

De maximale huurtermijn is 26 weken. 

vah olifantenstoeltje kind

In verband met het formaat kan het stoeltje niet worden verstuurd. Het kan worden opgehaald in Nijkerk.

De borg wordt teruggestort als het stoeltje, inclusief de Minimonkey Minichair, in goede orde retour is ontvangen

vah olifantenstoeltje 

Let op: aan het insturen van het reserveringsformulier onderaan deze pagina kun je geen rechten ontlenen. Of je het olifantenstoeltje daadwerkelijk kunt huren in de gewenste periode is afhankelijk van de beschikbaarheid.

We hebben twee draagzakken om uit te lenen. Het gaat om de Original Baby Carrier van Ergobaby. 

Deze draagzakken kunnen worden gebruikt voor kinderen van 3,2 tot 20 kg.

De maximale huurtermijn is 26 weken. 

De huurprijs is € 10,- per maand en de borg € 100,-. Als de draagzak in goede staat retour is ontvangen, wordt de borg minus de huurprijs terugbetaald.

Let op: aan het insturen van het reserveringsformulier onderaan deze pagina kun je geen rechten ontlenen. Of je daadwerkelijk een draagzak kunt huren in de gewenste periode is afhankelijk van de beschikbaarheid.

Ben je lid van de VAH? Bij de Tips Algemeen staat informatie hoe je 10% korting kunt krijgen bij ikdraag.nl.

autostoelnw3a

Leden van de VAH kunnen een autostoeltje bij ons huren als de Maxi-Cosi Opal HD niet past. 

We hebben twee exemplaren van de Easy Bob Maxi SP die geschikt zijn voor kinderen tot negen maanden met een gipsbroek. En we hebben zes speciale spreidzitautostoeltjes van het Duitse bedrijf Sotev die geschikt zijn voor kinderen met een spreidbeugel of gipsbroek. Hiervan zijn er twee geschikt voor kinderen vanaf negen maanden, drie voor kinderen vanaf een jaar en een voor kinderen vanaf twee jaar.

De autostoeltjes van Sotev hebben geen ECE-keurmerk, dus hiervoor ben je verplicht een 'ontheffing gebruik goedgekeurd kinderbeveiligingssysteem' aan te vragen bij het CBR. We raden je aan dit voorschrift te volgen. Het gebruik van dit type stoeltje is geheel voor eigen risico; de vereniging aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid. De stoeltjes zijn TÜV-getest in Duitsland. De autostoeltjes zijn alleen te huur voor leden.

Kosten en voorwaarden

autostoelnw8De twee Easy Bob Maxi SP stoeltjes heeft de VAH gekregen en daarom vragen we voor het huren van deze stoeltjes alleen een borg van € 100 en de kosten van verzending. Deze kosten moeten vooraf worden overgemaakt. Ook de kosten van de retourzending zijn voor rekening van de huurder. De maximale huurtermijn is 26 weken.

De borg wordt teruggestort als het stoeltje in goede orde retour is ontvangen.

Voor de stoeltjes van Sotev wordt in verband met de aanschaf- en vervangingskosten wel een huurprijs in rekening gebracht, van € 10 per week. De borg is € 300; deze dient vooraf te worden overgemaakt. De maximale huurtermijn is 26 weken. 

Als het stoeltje in goede staat retour is gekomen, wordt de borg met aftrek van de huurprijs teruggestort.

Locaties uitleenadressen

Je moet het stoeltje ophalen bij een van de uitleenadressen. Afhankelijk van de leeftijdscategorie die van toepassing is, is dit in Aalten of in Nijkerk.

Bij de Sotevstoeltjes wordt daarbij nog een en ander aan instructie gegeven over het gebruik van het stoeltje. Het is de bedoeling dat het stoeltje na afloop van de huurtermijn weer wordt afgeleverd bij het uitleenadres waar het is opgehaald.

Let op: aan het insturen van het reserveringsformulier onderaan deze pagina kun je geen rechten ontlenen. Of je daadwerkelijk een autostoeltje kunt huren in de gewenste periode is afhankelijk van de beschikbaarheid.

Reserveringsformulier verhuur

Alleen leden kunnen deze producten huren. Wil je hier gebruik van maken? Log in als lid om het reserveringsformulier in te vullen of meld je aan als lid van onze vereniging om gebruik te kunnen maken van deze en andere functies! Het formulier is direct na inschrijving toegankelijk!