Als je met een heupafwijking of heupaandoening te maken krijgt, bij jezelf of bij je kind, komt er heel veel op je af. De arts vertelt vaak in grote lijnen wat er aan de hand is en hoe de behandeling zal gaan, maar het is logisch dat je allerlei vragen hebt. Hoe gaat het nu verder? Wat kun je verwachten? Welke behandelingen zijn er?

Je vindt in dit menu medische, door artsen gecontroleerde informatie over de volgende heupafwijkingen en heupaandoeningen:

Omdat er bij het stellen van de diagnose en ook tijdens de behandeling regelmatig beeldvormend onderzoek wordt gedaan, hebben we een aparte pagina gemaakt met informatie over de verschillende onderzoeksmogelijkheden.

In het menu Ondersteuning vind je meer informatie over wat de vereniging naast bovenstaande informatie allemaal te bieden heeft. Wil je meer weten over de VAH? Die informatie vind je in het menu Vereniging.

Extra's voor leden

Naast de medische informatie bieden we leden van de VAH in dit menu praktische informatie over de omgang met de betreffende afwijking of aandoening. Om die informatie te kunnen bekijken, is het nodig om in te loggen. Ben je nog geen lid? Bekijk dan alle informatie over het lidmaatschap! Daar vind je ook het aanmeldformulier.

Contact

Heb je aanvullingen bij de informatie die we bieden of kom je ergens een fout tegen? Laat het ons dan weten via het contactformulier! Ook als je vragen hebt, kun je dat gebruiken om ons te bereiken.