Heb je heupklachten en vraag je je af of een behandeling door een fysiotherapeut je kan helpen? Of wil je een lopende behandeling eens aan een andere fysiotherapeut voorleggen? Maak dan gebruik van de Fysiovraagbaak!

Met behulp van een korte vragenlijst wordt je voorgeschiedenis in kaart gebracht. Op basis daarvan wordt gekeken of er nog winst valt te behalen in de fysiotherapeutische behandeling.

Uiteraard is op basis van een vragenlijst nooit een compleet beeld te krijgen. Het antwoord van de fysiotherapeut is dus ook slechts een advies dat je met je eigen behandelaar kunt bespreken. Het vervangt nooit een volledige beoordeling zoals je die tijdens een intake en/of consult bij een fysiotherapeut kunt krijgen.

Let op: de Fysiovraagbaak is alleen bedoeld voor volwassenen. De betrokken fysiotherapeut kan geen vragen over kinderfysiotherapie beantwoorden.

De Fysiovraagbaak wordt aangeboden in samenwerking met Profess Fysio.

profess fysio

Fysiovraagbaak formulier

Alleen ingelogde leden kunnen gebruik maken van de Fysiovraagbaak. Wil je gebruik maken van deze dienst? Log in als lid of meld je aan als lid van onze vereniging om gebruik te kunnen maken van deze en andere functies! De vragenlijst is direct na inschrijving toegankelijk!