vah heupgewricht 72Van het bestuur – Renske Pereboom
Secretaris Renske Pereboom vertelt over het verloop van de Landelijke Contactdag, de aankondiging van de Gezinsdag en over een extra vergadering over de toekomst van de vereniging.

Op stap met een fysieke beperking – Noa Brandwijk
In dit artikel wordt beschreven welke organisaties en websites je op weg kunnen helpen bij het plannen van een dagje weg.

Even voorstellen – Wendi Schutte
Wendi Schutte is onze nieuwe vrijwilliger. Haar eigen ervaringsverhaal en waarom ze ervoor gekozen heeft om vrijwilliger te worden lees je in dit artikel.

Algemene Ledenvergadering en Landelijke Contactdag 2015
Wat er tijdens de jaarvergadering is besproken en wie aan het woord zijn geweest tijdens de Landelijke Contactdag is in dit artikel te lezen.

Het verhaal van Samentha
Samentha vertelt over haar ervaringsverhaal met heupdysplasie en wat zij heeft ondernomen om andere met dezelfde ervaring te kunnen ondersteunen.

Hoe kies je het juiste beroep als je een heupafwijking hebt? – Noa Brandwijk
Een beroepskeuze maken kan een lastige opgave zijn. In dit artikel worden een aantal mogelijkheden besproken die je kunnen helpen met het maken van een keuze.

Heupdysplasie bij tieners en volwassenen – Anne-Marie van der Linde
In dit artikel is een uitgebreid verslag te vinden van de lezing die Dr. Heeg heeft gegeven tijdens de Landelijke Contactdag. Hij bespreekt onder andere wanneer geopereerd wordt, hoe hij dat aanpakt en welke verschillende behandelingen kunnen worden uitgevoerd.

Gezinsdag bij Burgers’ Zoo
Wil je weten wanneer de Gezinsdag zal plaatsvinden en wat er allemaal te beleven is? Lees dan dit artikel.

Fysiotherapie voor en na de Ganz-osteotomie – Jeanet Huijgen
Bij de Landelijke Contactdag zijn twee fysiotherapeuten aanwezig geweest, die een lezing gaven over de behandeling die zij geven voor een na de Ganz-osteotomie. Wil je meer weten over de voorbereidingen en de behandeling na de operatie? Dat is allemaal te lezen in dit artikel.

Artikelen van derden – Noa Brandwijk
Regelmatig ontvangen we bladen van andere organisaties waarin artikelen staan die voor heuppatiënten interessant kunnen zijn. In dit onderdeel besteden we aandacht aan vijf artikelen uit het Maartensmagazine die op het ledendeel volledig zijn terug te lezen.

Wil je Heupge(w)richt ook lezen? Als je lid bent van de VAH ontvang je hem automatisch!

Download

Deze informatie is alleen zichtbaar voor ingelogde leden!
Log in of word lid van onze vereniging.