vah heupgewricht 98Dit nummer van Heupge(w)richt is een speciale jubileumuitgave in verband met het 25-jarig bestaan van de vereniging.

In deze editie lees je onder andere een terugblik met het eerste bestuur, hoe twee artsen uit de beginjaren naar de vereniging kijken, over een lidmaatschap dat van ouders op dochter is gezet, hoe een bijeenkomst van de VAH je leven kan veranderen, een aantal bijdragen van leden en hoe het huidige bestuur naar de vereniging en de toekomst kijkt.

Ook vroegen we een aantal artsen hoe zij naar de vereniging kijken en benaderden we oud-bestuursleden en vrijwilligers met de vraag om (terug) te kijken naar  hun werk voor de vereniging.

Daarnaast doorloop je in blokken de hele geschiedenis van de vereniging en deelt het bestuur twee wensen voor de toekomst op het gebied van kinderorthopedie en heupprothesen bij jonge heuppatiënten.

Uiteraard ontbreekt de column van de (zieken)huismoeder niet en wordt er vooruitgeblikt naar de uitkomsten van de TRAM-studie.

Wil je Heupge(w)richt ook lezen? Als je lid bent van de VAH ontvang je hem automatisch! Lees meer over alle voordelen van het lidmaatschap en wordt meteen lid!

Download

Deze informatie is alleen zichtbaar voor ingelogde leden!
Log in of word lid van onze vereniging.