vah heupgewricht 70Van het bestuur – Tom Nederveen
Tom Nederveen praat je bij over de vereniging én vertelt over het mooie nieuws dat er vorige week was over de behandeling van zijn kleindochter.

Heupge(w)richt digitaal ontvangen?
Heupge(w)richt wordt vooralsnog alleen op papier verspreid. Maar is dit nog wel van deze tijd of moeten we over gaan tot digitale verzending?

Het verhaal van Esmee – Floor, de moeder van Esmee
Esmee had een heupluxatie die erg laat werd ontdekt. De behandeling verliep vervolgens ook niet helemaal zoals gehoopt. Het hele verhaal en hoe het nu met Esmee gaat, lees je in Heupge(w)richt 70.

Word wakker! Het kiezen van een zorgverzekering – Renske Pereboom
De periode waarin je kunt overstappen naar een andere zorgverzekering is weer aangebroken. Maar waar moet je op letten in het woud der polissen?

VAH op Facebook – Renske Pereboom
Sinds eind september is de VAH ook te vinden op Facebook. Niet alleen met een eigen pagina, maar ook met een aantal besloten groepen voor patiënten.

Gezinsdag 2014 – Jeanet Huijgen
Op 6 september hadden we onze jaarlijkse Gezinsdag. Een verslag met foto's vind je terug op bladzijde 12 van deze Heupge(w)richt.

Ganzmiddag – Merel van Veen
Eind augustus was er een Ganzmiddag waarop we met een groepje dames van het forum om tafel zaten. Waarom lees je in dit verslag.

Heupdysplasiemiddag 2014 – Renske Pereboom
De laatste bijeenkomst van dit jaar was de Heupdysplasiemiddag op 11 oktober. Samen met Kiek Hip Wear en Hipster Kids organiseerden we deze bijeenkomst in Naarden.

Programma Landelijke Contactdag 2015
Op 11 april 2015 organiseren we weer een Landelijke Contactdag. We beginnen de dag zoals gewoonlijk met de Algemene Ledenvergadering om vervolgens de dag te vervolgen met in totaal vier lezingen. Wie zijn de sprekers? En waar gaat hun lezing over? Je leest het op bladzijde 16 en 17.

Vergoeding spreidmiddelen – Renske Pereboom
Sinds 2013 is de vergoeding van spreidmiddelen veranderd. Hoe? Dat lees je in dit artikel.

Wil je Heupge(w)richt ook lezen? Als je lid bent van de VAH ontvang je hem automatisch!

Download

Deze informatie is alleen zichtbaar voor ingelogde leden!
Log in of word lid van onze vereniging.