vah heupgewricht 77Van het bestuur - Tom Nederveen
Voorzitter Tom Nederveen vertelt over de activiteiten van het bestuur deze zomer en over de veranderingen die volgend jaar gaan plaatsvinden op het gebied van onze activiteiten.

Forum offline - Renske Pereboom
Onlangs is het forum offline gegaan. In dit artikel wordt uitgelegd wat daar de achtergrond van is.

Einde verhuur brede buggy's… Of toch niet? - Renske Pereboom
Er zijn wat veranderingen gaande bij Kiek Hip Wear als het gaat om de verhuur van brede buggy's en kinderwagens. Hoe het precies zit, lees je in dit artikel.

Pijn & het brein - Merel van Veen-Wagensveld
Waar gaat het boek 'Pijn & het brein' over en voor wie is het bestemd. In een korte recensie wordt dit uitgelegd.

Een heupafwijking als je in de bergen woont: een uitdaging! - Karin Fischer-Homan
Karin woont in de Oostenrijkste bergen en bleek heupdysplasie te hebben. Ze vertelt wat er vooraf ging aan de diagnose en over wat er sindsdien is gedaan.

Heupprothese en de tandarts - Merel van Veen-Wagensveld
Er is een nieuwe richtlijn op het gebied van antibioticagebruik bij tandheelkundige ingrepen voor mensen die een kunstheup hebben. Hoe het precies zit, lees je in dit artikel.

Als je door je heupafwijking niet meer kunt werken - Renske Pereboom
Wat als je zoveel last hebt van je heup dat je je genoodzaakt ziet om je ziek te melden op je werk? Wat gaat er dan gebeuren en wat kun je zelf doen om dit goed te laten verlopen? In dit artikel vind je een korte beschrijving van het traject en zetten we wat tips op een rijtje.

Gezocht: ervaringsdeskundigen - Jorine Krijgsman en Renske Pereboom
In Heupge(w)richt 76 gaven we al aan op zoek te zijn naar ervaringsdeskundigen. Er hebben zich al wat mensen gemeld, maar de groep is wat ons betreft nog niet compleet. Daarom hebben we even op een rijtje gezet wie we nog zoeken. Wat de laatste stand van zaken is, lees je hier.

Artikelen van derden - Merel van Veen-Wagensveld
In dit artikel verzamelen we informatie die we in andere bladen hebben gevonden. Deze keer onder andere over glittergips en oefeningen voor een soepele rug!

Zo moeder, zo dochter en zoon - Irene de Vries-Nederveen
Irene is moeder van drie kinderen, waarvan de twee jongsten met dezelfde ernstige heupafwijking werden geboren als zijzelf. Aan de hand van het verhaal van de jongste vertelt ze over wat ze zoal hebben meegemaakt.

Wil je Heupge(w)richt ook lezen? Als je lid bent van de VAH ontvang je hem automatisch!

Download

Deze informatie is alleen zichtbaar voor ingelogde leden!
Log in of word lid van onze vereniging.