huib hezemansNa een aantal gesprekken hebben we half mei Huib Hezemans kunnen verwelkomen in het bestuur! Hij begint als aspirant-bestuurslid met het plan om in 2024 de rol van penningmeester over te nemen van Tom Nederveen. Hieronder stelt hij zich aan jullie voor.

Op 28 mei 2023 wordt mijn dochtertje Lynn alweer één jaar. Pas na ongeveer vijf maanden kwamen we achter een klikje in het heupje. Uiteindelijk heeft ze na de Pavlik-bandage drie maanden een gipsbroek gehad, met gelukkig een heel goed resultaat bij de laatste controle. Buiten de eerste schok en het ongemak is het tot nu toe dus echt een succesverhaal, waarbij ik mij goed realiseer dat dit helaas niet voor iedereen het geval is in een soortgelijke situatie.

Zodra je de diagnose van, in ons geval heupdysplasie en -luxatie te horen krijgt, gaat er van alles door je heen en wil je met name duidelijke informatie heb ik gemerkt. Dit heb ik onder andere gevonden op de website van VAH en mijn vrouw ook in de VAH-groep op Facebook. Dit is dan ook precies de reden waarom ik ga beginnen als bestuurslid bij de Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling om er mede voor te zorgen dat deze geweldige vereniging voor zo velen kan blijven voortbestaan.

Ik ben 34 jaar en woon met mijn vrouw en twee kinderen in Amsterdam en hoop mij nog jaren in te kunnen zetten voor de vereniging.

Ben je benieuwd naar het bestuurslidmaatschap? Onze voorzitter vertelde in maart over zijn motivatie om dit vrijwilligerswerk te doen!

Wil je meer lezen over de functie van algemeen bestuurslid? Dat kan op de vacaturepagina.