draagzakEen jaar of tien geleden kregen we twee draagzakken cadeau om uit te lenen aan onze leden. Daar werd door meerdere mensen gretig gebruik van gemaakt en het leverde enthousiaste reacties op.

In verband met de leeftijd hebben we de draagzakken onlangs laten controleren door twee ervaren draagconsulenten. Zij adviseerden om te stoppen met het gebruik van deze dragers omdat er teveel slijtage begon te ontstaan.

Tijdens de laatste bestuursvergadering hebben we dit advies besproken en besloten om te stoppen met het uitlenen van deze draagzakken. Omdat er de laatste jaren weinig animo meer voor was, hebben we er daarnaast voor gekozen om niet meer op zoek te gaan naar nieuwe dragers.

Dat betekent helaas voor onze leden dat zij geen drager meer bij ons kunnen lenen. Wel zullen we de ledeninformatie over dragen aanvullen met tips waar je terechtkunt als je op zoek bent naar een drager. Heb je tips op dit gebied? Deel ze dan op onze Facebookpagina!

Onze dragers worden uit elkaar gehaald en de gespen worden gedoneerd aan Because We Carry zodat ze kunnen worden gebruikt om nieuwe dragers te maken.

(Foto ter illustratie, dit is niet een van onze draagzakken.)