vah blije babyIs jouw kind tussen 6 en 18 maanden en wordt het behandeld in verband met heupdysplasie of heupluxatie? Dan zoeken we jou!

Landelijke vragenlijst studie ‘informatiehoefte onder ouders van kinderen met heupdysplasie’

Heupdysplasie is de meest voorkomende orthopedische aandoening bij kinderen. Uit recent Nederlands onderzoek is gebleken dat de informatie die ouders van kinderen met heupdysplasie krijgen, voor verbetering vatbaar is. Om de informatievoorziening te verbeteren, hebben we een korte, online vragenlijst opgesteld.

Daarom zijn wij op zoek naar ouders die ons kunnen helpen!

Voor wie?

Ouders van een kind met heupdysplasie of heupluxatie met een leeftijd tussen 6 maanden en 18 maanden. Het maakt voor de vragenlijst niet uit welke behandeling je kind heeft (gehad). Dit kan gaan om: actieve monitoring/afwachtend beleid, spreidvoorziening (Pavlik bandage/CAMP spreider/dr Visser spreider), gipsbroek, operatie of een combinatie van voorgaande opties.

Wat

We vragen je een korte vragenlijst (5-10 minuten) in te vullen via deze link. Dit gaat het makkelijkst via je pc of laptop, maar kan ook op tablet of smartphone. De vragenlijst is volledig anoniem en antwoorden zijn niet herleidbaar.

We hopen dat zoveel mogelijk ouders de vragenlijst invullen om op die manier de informatie voor ouders van kinderen met heupdysplasie in de toekomst te verbeteren! Vraag daarom ook aan je partner om hem in te vullen. Zo komt er een zo compleet mogelijk beeld!

Met vriendelijke groet,
Onderzoeksteam van de afdeling kinderorthopedie het Máxima MC

Heb je vragen? Dan kun je de hoofdonderzoeker een mail sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..