CampspreiderDoe ik de spreider wel goed aan? Hoe verschoon ik mijn kind met een gipsbroek? In welke houding kan ik mijn kind borstvoeding geven? Hoe kan ik mijn baby helpen bij de motorische ontwikkeling? Zijn dit vragen die je jezelf stelt over je kind met heupdysplasie of heupluxatie?

In acht video's geven we informatie en uitleg over omgaan met verschillende spreidmiddelen en een gipsbroek, over het geven van borstvoeding en over het ondersteunen van de motorische ontwikkeling tijdens de behandeling.

Dr. VisserspreidbeugelDe video's zijn te bekijken bij de ledeninformatie over heupdysplasie bij jonge kinderen. Ben je nog geen lid van de VAH? Hier vind je alle informatie over het lidmaatschap en het aanmeldformulier. Vanaf 1 oktober is het lidmaatschap de rest van het jaar gratis, op voorwaarde dat je in 2020 lid blijft.

Ben je al lid van de VAH, maar heb je nog geen inloggegevens? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam en je lidnummer. Weet je je lidnummer niet, vermeld dan het adres dat bij het lidmaatschap hoort. Je krijgt je inloggegevens binnen 3 werkdagen per mail toegestuurd. Het kan zijn dat dit bericht in je spambox terecht komt, dus hou die in de gaten.