nieuwe websiteHet is zo ver! Na maanden hard werken, is onze nieuwe website af! Met veel meer informatie voor leden, betere toegankelijkheid op mobiele apparaten en een nieuw uiterlijk. 

Misschien heb je al een en ander gezien, maar we zetten bij deze de belangrijkste veranderingen op een rijtje.

  • Er is een nieuwe vormgeving ontwikkeld met behoud van onze bekende kleuren, een groter lettertype en nieuwe illustraties.
  • De informatie over heupdysplasie bij jonge kinderen en de ziekte van Perthes is volledig vernieuwd. (De informatie over de andere onderwerpen is nog niet vernieuwd, daar werken we de komende tijd hard aan door.) Ook hebben we de informatie over beeldvormend onderzoek uitgebreid met informatie over de hoeveelheid straling die bij een aantal onderzoeksmethoden wordt gebruikt.
  • De manier waarop we de nieuwe medisch inhoudelijke informatie (te vinden in het menu Heupafwijkingen) weergeven, is veranderd. We geven de informatie nu aan de hand van de vragen die we vaak zien langskomen bij onze achterban. Zo zie je in één oogopslag waar je het antwoord op jouw vraag kunt vinden!
  • Bij de verschillende heupafwijkingen kunnen ingelogde leden ook nog allerlei praktische tips vinden. Variërend van hoe je kunt zorgen dat de spreider goed blijft zitten tot de toegevoegde waarde van fysiotherapie in bepaalde situaties.
  • Het aanmelden als lid gaat nu veel sneller. Wie kiest voor betalen met iDeal krijgt direct na het afronden van de betaling toegang tot de ledeninformatie. 
  • Behalve vaste donateur worden, kun je nu ook een eenmalige donatie doen om ons te steunen! 
  • Uiteraard kunnen leden weer gebruik maken van de mogelijkheid ons blad Heupge(w)richt te downloaden. En besteden we in het blad aandacht aan een artikel elders? Dan vind je dat terug op de pagina van de desbetreffende editie!
  • De formulieren om gebruik te maken van een aantal ledendiensten (informatie op maat, fysiovraagbaak en verhuur van producten voor kinderen met heupdysplasie) zijn alleen nog beschikbaar voor ingelogde leden. 
  • De website is volledig 'responsive'. Dit betekent dat je hem op elk formaat scherm goed kunt gebruiken. Dus of je nou snel even iets opzoekt op je mobiele telefoon of dat je uitgebreid gaat kijken op een groot scherm: de indeling van de website past zich aan aan het formaat van je scherm en de informatie is altijd goed leesbaar.

We hebben deze website gemaakt samen met de Webcompagnons en Buro Blûn. Zij hebben de website ontworpen en gebouwd en ons geadviseerd over allerlei onderwerpen, klein en groot. De illustraties en het logo zijn gemaakt door onze vaste vormgever BuroDaan.

Gezocht: foto's

Er is veel nieuwe informatie te vinden op deze website, maar wat nog grotendeels ontbreekt, zijn foto's. En dat is jammer, want met foto's komt een website tot leven. Daarom ook een vraag aan jou: heb jij foto's die we mogen gebruiken? Ter aanvulling op de tekst of gewoon ter illustratie om de tekst te doorbreken? Stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan nemen we contact met je op. 

Wat vind jij?

We zijn heel blij met deze nieuwe website, maar we zijn natuurlijk ook heel benieuwd wat jij ervan vindt! Wat vind je goed? En wat kan beter? We horen het graag van je! Dat kan via het contactformulier of op sociale media, bijvoorbeeld op onze Facebookpagina.