Nieuwe naam Vereniging Afwijkende HeupontwikkelingVanmorgen is op notariskantoor Pot en Koekoek de wijzigingsakte voor de statutenwijziging getekend. Daarmee is de wijziging een feit en heet de vereniging vanaf vandaag 'Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling'. De ingeburgerde afkorting 'VAH' blijven we gebruiken.

De komende weken zullen we de bijbehorende veranderingen gaan doorvoeren: een aangepast logo, uitgebreidere informatie op de website over onder andere de ziekte van Perthes en epifysiolyse en nieuw drukwerk. De voorbereidingen hiervoor zijn uiteraard al in gang gezet nadat bij de tweede ledenvergadering op 10 mei unaniem voor de wijzigingen werd gestemd, maar de daadwerkelijke uitvoering vraagt nog even wat tijd. Uiteraard blijven we in die periode gewoon doen wat we altijd al deden!

Ben of ken jij iemand die te maken heeft (gehad) met bovengenoemde aandoeningen? We zoeken nog ervaringsdeskundigen die ons kunnen helpen bij het ondersteunen van mensen die hiermee worden geconfronteerd. Wie hier interesse in heeft, kan een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan nemen we zo snel mogelijk contact op.