bijeenkomstInformatievoorziening en lotgenotencontact faciliteren zijn twee belangrijke taken voor een patiëntenvereniging. Onze website en Facebookgroepen voorzien daarbij in een grote behoefte. Daarnaast zien we elk jaar dat tijdens de Landelijke Contactdag op een ontspannen manier lotgenotencontact kan plaatsvinden.

De ervaring leert ons dat informatieve bijeenkomsten ook een toegevoegde waarde hebben voor de informatievoorziening. Het is echter alweer even geleden dat we een informatieve bijeenkomst organiseerden en helaas hebben we ook meermaals moeten annuleren door te weinig aanmeldingen.

Daarom zijn we op zoek naar inspiratie. Wat voor bijeenkomst zou jij graag willen bijwonen? Aan wat voor informatie heb je behoefte? Op welke manier zou de bijeenkomst moeten zijn? Ergens op locatie of online? In de vorm van een webinar of juist met alle deelnemers in een Teams- of Zoommeeting?

Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Hoe concreter je antwoord is, hoe beter wij ook kunnen inspelen op waar jij behoefte aan hebt!

We horen graag van je.