Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling, heupdysplasie, heupluxatie, kinderen, volwassenen

Home Contact Facebookgroepen Aanmelden voor de VAH-nieuwsbrief Voor de leden

allesoverheupafwijkingengrijshulpenondersteuningrozeoverdevereniginggrijs

Voor de leden

De Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling wil iedereen helpen, maar is voor het voortbestaan van de vereniging afhankelijk van het hebben van leden. Daar vragen we een jaarlijkse bijdrage voor, maar geven we ook een aantal dingen voor terug. Zo ontvang je elk kwartaal ons blad Heupge(w)richt en nodigen we je graag uit voor de algemene ledenvergadering, de landelijke contactdag en de gezinsdag.

Op dit deel van onze website bieden we je meer informatie over het gebruik van autostoeltjes als je kind in een spreidmiddel of gipsbroek zit, kun je video's bekijken over onder andere het omgaan met spreiders en gipsbroeken en laten we zien welke wandelwagens en kinderstoelen anderen hebben gebruikt voor hun kind. Wil je je kindje liever dragen? Ook hierover vind je meer informatie.

Ben je nog maar net lid en wil je lezen wat er de afgelopen jaren in Heupge(w)richt heeft gestaan? Of herinner je je dat je een keer iets hebt gelezen dat je nu graag nogmaals wil bekijken? Dat kan, want alle edities van Heupge(w)richt van de afgelopen 14 jaar vind je hier ook.

Om gebruik te kunnen maken van het ledendeel van de website stuur je een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam en je lidnummer. Weet je je lidnummer niet, vermeld dan het adres dat bij het lidmaatschap hoort. Je krijgt je inloggegevens binnen 3 werkdagen per mail toegestuurd. Het kan zijn dat dit bericht in je spambox terecht komt, dus hou die in de gaten.

Ben je nog geen lid van de VAH? Meld je dan hier aan als lid.

Als u zich al hebt geregistreerd, dan kunt u hier inloggen.

Contact | Colofon 
Copyright © 2013-2019 Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling. Alle rechten voorbehouden.