Hoe gaat de behandeling van de heupafwijking van je kind? Of die van jezelf? Welke orthopeed heeft ervaring met jouw situatie? Dat zijn vragen waarbij het antwoord per persoon kan verschillen.

Daarom denken we in een telefoongesprek met je mee op basis van onze ervaringen als patiëntenorganisatie. In een gesprek van maximaal 1 uur beantwoorden we waar mogelijk je vragen, eventueel geholpen door de artsen van onze Medische Adviesraad.

Het is belangrijk om je te realiseren dat wij geen artsen zijn en dat de informatie die we verstrekken is gebaseerd op de ervaringen van de VAH. Je blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je naar aanleiding van het gesprek maakt. Medische onderwerpen moet je met je behandelend arts en/of paramedicus bespreken.

Op dit moment is de wachttijd voor een gesprek ongeveer 1 maand. Heb je op korte termijn een afspraak bij je behandelaar die je tijdens het gesprek wil voorbereiden? Geef dit dan aan bij de opmerkingen zodat we hier, indien mogelijk, rekening mee kunnen houden.

Aanvraagformulier informatie op maat

Alleen leden kunnen gebruik maken van informatie op maat. Wil je gebruik maken van deze dienst? Log in als lid of meld je aan als lid van onze vereniging om gebruik te kunnen maken van deze en andere functies! Het aanmeldformulier is direct na inschrijving toegankelijk! We streven ernaar je vervolgens binnen een week te laten weten wanneer de belafspraak plaatsvindt.