illustratie jop lara en de superbroek‘Jop, Lara en de superbroek ‘ is een kartonnen kinderboek geschreven door Joyce de Rooij, de moeder van Lara. Op de leeftijd van 3 maanden is bij Lara heupdysplasie vastgesteld. Er komt op zo'n moment veel op je af. Het heeft niet alleen impact op de ouders. Maar ook de omgeving, zoals een broertje, zusje, opa en oma, wordt erdoor geraakt.

In dit boek wordt het verhaal van Lara (van spreidbroek tot en met gipsbroek) verteld door de ogen van grote broer Jop (4 jaar). Hij kan spreidbroek niet goed uitspreken en gebruikt daarom liever het woord superbroek. In zijn ogen is het ook een hele bijzondere broek. Hij heeft er allerlei vragen bij waar hij in de loop van het verhaal antwoord op krijgt.

Het boek bevat herkenbare illustraties en is op een eerlijke manier en op kinderniveau geschreven. Hierdoor kun je als ouders dit onderwerp makkelijk uitleggen op een luchtige toon. Het boek is daarom geschikt voor alle leeftijden. 

Kosten: leden € 17,95 / niet-leden € 19,95.

Je kunt ‘Jop, Lara en de superbroek’ bestellen via het bestelformulier.

Let op: het boek wordt verzonden door Joyce. Om dit mogelijk te maken, sturen we een kopie van het bestelformulier aan haar door. Met het doen van je bestelling ga je hiermee akkoord.

voorkant jop lara en de superbroek