dierenpark amersfoortOp 10 juni 2023 organiseert de VAH een Landelijke Contactdag voor alle leden. Deze dag vindt plaats in Dierenpark Amersfoort. Bij deze willen we je hiervoor graag van harte uitnodigen.

Programma

  • 10.00 uur Ontvangst met koffie / thee / fris en iets lekkers
  • 10.30 – 11.00 uur Algemene Ledenvergadering (of gelegenheid alvast het park in te gaan)
  • 12.30 uur Lunch
  • 13.30 uur Einde gezamenlijke programma en gelegenheid om het park in te gaan

Locatie

Dierenpark Amersfoort vind je aan de Barchman Wuytierslaan 224 in Amersfoort. Meer informatie over het park is te vinden op de website van het park.

Kosten

De speciale VAH-ledenprijs (per aanmelding minimaal één VAH-lid) bedraagt € 17,50 p.p. voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar en € 12,50 p.p. voor de kinderen van 3 tot en met 12 jaar. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis.

Het betalen van de kosten wordt direct bij het online aanmelden gedaan via iDeal. Meld je je op een andere manier aan dan krijg je een betaalverzoek en betaal je € 2,- meer in verband met het extra werk.

De parkeerkosten à € 9,50 worden door de VAH vergoed. Maximaal 1 auto per aanmelding.

Aanmelden

Leden van de VAH kunnen zich tot en met woensdag 31 mei aanmelden via deze pagina nadat ze zijn ingelogd als lid. Ben je nog geen lid? Word dan nu lid! Als je met iDeal betaalt, ontvang je direct inloggegevens en kun je je aanmelden voor deze bijeenkomst.

Heb je problemen met inloggen op de website? In dit artikel staat een aantal tips die hierbij kunnen helpen.

Aanmelden kan, als je lid bent, ook door tijdens kantooruren te bellen naar 033-2471464. Je betaalt dan € 2,- meer in verband met het extra werk.

We zien je graag als deelnemer op deze dag in Amersfoort!