Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling, heupdysplasie, heupluxatie, kinderen, volwassenen

Home Contact Facebookgroepen Aanmelden voor de VAH-nieuwsbrief Voor de leden

allesoverheupafwijkingengrijshulpenondersteuningrozeoverdevereniginggrijs

Landelijke Contactdag 2020

3 augustus 2020

Op 5 september a.s. organiseren we weer een Landelijke Contactdag voor onze leden. Deze vindt plaats in DierenPark Amersfoort te Amersfoort. Ben je nog geen lid? Meld je dan snel aan als lid van de VAH!

DierenPark Amersfoort

Het is niet meer mogelijk je voor deze bijeenkomst aan te melden.

In verband met de beperkingen als gevolg van de coronamaatregelen is het programma anders dan voorgaande keren. In plaats van een gezamenlijke start ontvangt iedereen bij binnenkomst in het park koffie / thee / fris en iets lekkers ‘on the go’.

Om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven te komen en voldoende afstand te bewaren, splitsen we bij de lunch op in twee groepen. We delen de groepen in op basis van interesse in de verschillende heupafwijkingen. In de week van 31 augustus hoor je in welke groep je bent ingedeeld.

Het programma ziet er als volgt uit:
10.00 – 11.00 uur Binnenkomst in het park
11.45 – 12.45 uur Eerste lunchgroep
13.00 – 14.00 uur Tweede lunchgroep

Locatie
DierenPark Amersfoort vind je aan de Barchman Wuytierslaan 224, 3819AC in Amersfoort. Meer informatie over het park is te vinden op de website van het dierenpark. Download thuis alvast de DierenPark Amersfoort-app om het maximale uit jullie bezoek aan het park te halen! Informatie over de door het park genomen maatregelen vind je op deze pagina van de website van het dierenpark.

Kosten
De speciale VAH-ledenprijs (per aanmelding minimaal één VAH-lid) bedraagt € 17,50 p.p. voor volwassenen en € 12,50 p.p. voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar (kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis). Kinderen vanaf 13 jaar worden gezien als volwassene.

De parkeerkosten à € 4,- worden door de VAH vergoed. Maximaal 1 auto per aanmelding.

Aanmelden
In verband met de coronamaatregelen is er beperkt plek. Wees er daarom op tijd bij om zeker te zijn dat er plek voor je is!

Aanmelden voor de LCD kan tot en met zondag 30 augustus 2020 via het aanmeldingsformulier. Aanmelden kan ook door tijdens kantooruren te bellen naar 033-2471464.

Coronamaatregelen
Uiteraard blijven we de ontwikkelingen rondom het coronavirus in de gaten houden. Mocht er aanleiding zijn om de LCD opnieuw te annuleren dan laten we dat zo snel mogelijk weten. Al betaalde entreegelden worden in dat geval terugbetaald.

Zijn er binnen het gezin / huishouden mensen met klachten die kunnen duiden op besmetting met het coronavirus? Dan vragen we je om niet te komen. Je kunt je afmelden tot de ochtend van de bijeenkomst en ontvangt betaalde entreegelden terug. Weet je al eerder dat je niet kunt komen? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Wellicht kunnen we dan nog iemand anders laten komen.

We hopen jullie op 5 september te begroeten in Amersfoort!

Contact | Colofon 
Copyright © 2013-2019 Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling. Alle rechten voorbehouden.