Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling, heupdysplasie, heupluxatie, kinderen, volwassenen

Home Contact Facebookgroepen Aanmelden voor de VAH-nieuwsbrief Voor de leden

allesoverheupafwijkingengrijshulpenondersteuningrozeoverdevereniginggrijs

LCD 9 mei 2020 geannuleerd

23 maart 2020

Vorige week ontvingen de leden van de VAH de uitnodiging voor de Landelijke Contactdag (LCD) en de Algemene Ledenvergadering (ALV) op 9 mei in DierenPark Amersfoort. Helaas heeft het bestuur moeten besluiten beide bijeenkomsten te annuleren in verband met de nieuwe maatregelen in verband met de uitbraak van het coronavirus.

LCD geannuleerd

Landelijke Contactdag
Voor de LCD hebben we een nieuwe datum kunnen reserveren en wel 5 september a.s. Dit is uiteraard afhankelijk van de looptijd van de maatregelen in verband met het coronavirus. Aanmelden is nu nog niet mogelijk. Leden worden geïnformeerd als dat wel weer het geval is.

Algemene Ledenvergadering
Voor de ALV geldt een wettelijke verplichting deze binnen zes maanden na het einde van het boekjaar te organiseren. Het bestuur heeft onderzocht of het mogelijk is deze digitaal te organiseren, maar helaas is dat op dit moment niet het geval. Het ministerie van Justitie en Veiligheid is aan het onderzoeken of er nood- of spoedwetgeving kan worden gemaakt om meer mogelijkheden te creëren als het gaat om het houden van een ALV. Zodra hier meer over bekend is, maakt het bestuur nieuwe plannen en informeren we jullie hierover.

Dank voor jullie begrip. 

Laatste update: 25 maart 2020.

Contact | Colofon 
Copyright © 2013-2019 Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling. Alle rechten voorbehouden.