Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling, heupdysplasie, heupluxatie, kinderen, volwassenen

Home Contact Facebookgroepen Aanmelden voor de VAH-nieuwsbrief Voor de leden

allesoverheupafwijkingengrijshulpenondersteuningrozeoverdevereniginggrijs

Webmaster gezocht!

4 juli 2019

De Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling (VAH) zoekt een nieuwe webmaster.

Webmaster gezocht

Onze website draait op Joomla! en we hebben op dit moment geen reden om daar verandering in te brengen. Wel werken we toe naar inhoudelijke vernieuwing en is er aan de achterkant een en ander aan opruimwerk te doen. Ook zijn er een aantal technische verbeterpunten die we gelijktijdig met het opruimen willen aanpakken.

De simpele werkzaamheden (berichten plaatsen, menu's aanmaken, e-mailadressen aanpassen) kunnen we zelf, maar voor de meer technische kant hebben we hulp nodig. Dit geldt zowel voor de website als voor eventuele problemen met de e-mailadressen.

Op dit moment werken we met een webmaster die zijn uren declareert en laagdrempelig bereikbaar is. Bij vragen / problemen is er meestal binnen 24 uur antwoord / actie. Dit heeft ook voor de toekomst onze voorkeur.

Overleg gaat over het algemeen per e-mail, maar indien gewenst ook op locatie en/of telefonisch.

Voor meer informatie en vragen, kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De VAH is een kleine patiëntenorganisatie (ongeveer 600 leden) voor mensen die te maken krijgen met heupklachten als gevolg van een probleem met de ontwikkeling van het gewricht. Hierbij kan worden gedacht aan dysplastische heupontwikkeling bij kinderen en volwassenen, maar ook aan kinderen met de ziekte van Perthes, tieners met epifysiolyse en volwassenen met andere vormafwijkingen van de heup. 

Het bestuur bestaat volledig uit vrijwilligers en wordt ondersteund door een vaste medewerker bij FBPN.

We hebben op dit moment zes besloten Facebookgroepen variërend van grootte van enkele tientallen leden tot meer dan duizend. De groepen worden beheerd door bestuursleden van de vereniging en door een aantal vrijwilligers buiten het bestuur.

Contact | Colofon 
Copyright © 2013-2019 Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling. Alle rechten voorbehouden.