Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling, heupdysplasie, heupluxatie, kinderen, volwassenen

Home Contact Facebookgroepen Aanmelden voor de VAH-nieuwsbrief Voor de leden

allesoverheupafwijkingengrijshulpenondersteuningrozeoverdevereniginggrijs

Kiek Hip Wear gesloten

5 juli 2018

Vorig jaar is Kiek Hip Wear overgenomen door het Rotterdamse bedrijf The Box Brands Netherlands B.V. Helaas is dit bedrijf onlangs failliet verklaard waardoor ook de activiteiten van Kiek Hip Wear voor onbekende termijn zijn opgeschort. We adviseren dan ook om tot nader order geen bestelling te doen bij Kiek Hip Wear.

Heb je nog een bestelling lopen en die al betaald? Dan kun je een e-mail sturen naar de curator op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van 'Inzake The Box Brands Netherlands B.V.'. Zorg dat je bij deze e-mail bewijs dat je een bestelling hebt gedaan (bijvoorbeeld de bevestiging die je hebt ontvangen) en een betalingsbewijs opstuurt en geef in de e-mail aan dat je een vordering open hebt staan bij Kiek Hip Wear. Dan wordt je vordering opgenomen in het dossier en word je op de hoogte gehouden van het verloop. Zonder bewijs kan men niets voor je doen!

Heb je een product retour gestuurd en je geld nog niet retour gestuurd? Ook dan kun je een e-mail sturen om een vordering in te dienen. Stuur dan ook het verzendbewijs mee in je e-mail.

Ook andere vragen kun je per e-mail aan de curator stellen, dan krijg je zo snel mogelijk antwoord.

Als er meer nieuws te melden is, laten we jullie dit uiteraard zo snel mogelijk weten.

Contact | Disclaimer | Colofon 
Copyright © 2013-2018 Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling. Alle rechten voorbehouden.