Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling, heupdysplasie, heupluxatie, kinderen, volwassenen

Home Contact Facebookgroepen Aanmelden voor de VAH-nieuwsbrief Voor de leden

allesoverheupafwijkingengrijshulpenondersteuningrozeoverdevereniginggrijs

Aanmelden Landelijke Contactdag 2018

19 maart 2018

Op 26 mei 2018 organiseert de VAH een Landelijke Contactdag. Deze dag vindt plaats in Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Ouwehands Dierenpark

Toegang tot de ALV is gratis. Leden die zich alleen hiervoor aanmelden, zullen na afloop naar de uitgang van het park worden begeleid.

Het programma
10.00 uur Ontvangst met koffie / thee / fris en iets lekkers
10.30 uur Algemene Ledenvergadering (of gelegenheid alvast het park in te gaan)
11.00 uur Pauze
11.15 uur Lezing drs. Bessems over de ziekte van Perthes (of gelegenheid alvast het park in te gaan)
13.00 uur Lunch
14.00 uur Einde gezamenlijke programma en gelegenheid om het park in te gaan

Lezing drs. Bessems
Op verzoek van ouders van kinderen met de ziekte van Perthes hebben we drs. Bessems gevraagd een lezing te geven over deze aandoening. Hij zal daarbij onder andere ingaan op de oorzaak, de behandeling en andere voorkomende onderwerpen. Bij het aanmelden voor de dag kunnen ook vragen worden ingestuurd. Op deze manier kan drs. Bessems zijn verhaal afstemmen op de informatiebehoefte van de aanwezigen. Uiteraard is er op de dag zelf ook gelegenheid om vragen te stellen.

Vragen kunnen worden ingestuurd via het opmerkingenveld op het aanmeldformulier of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de vraag / vragen. Dit kan tot 7 mei 2018.

Let op: er kan niet worden ingegaan op specifieke persoonlijke vragen over de behandeling, daarvoor is meer informatie nodig dan tijdens de dag beschikbaar is.

Locatie
Ouwehands Dierenpark Rhenen vind je aan de Grebbeweg 111 in Rhenen. Meer informatie over het park is te vinden op de website van het dierenpark.

Kosten
De speciale VAH-ledenprijs voor de Landelijke Contactdag (per aanmelding minimaal één VAH-lid) bedraagt € 17,50 p.p. voor de eerste twee volwassenen en € 25,- p.p. voor de volgende twee volwassenen (max. 4 volwassenen per aanmelding). Kinderen vanaf 10 jaar worden gezien als volwassene, zij tellen niet mee voor het maximum van 4 volwassenen per aanmelding. De prijs voor kinderen van 3 tot en met 9 jaar is € 14,- p.p. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis.

Niet-leden betalen € 25,- per volwassene en € 22,50 per kind van 3 tot en met 9 jaar.*

Let op: elke tweede persoon gaat voor de halve prijs! Ga je met twee volwassenen en twee kinderen tussen 3 en 9? Dan betaal je € 8,75 voor de tweede volwassene en € 7,- voor het tweede kind. Ben je geen lid dan betaal je respectievelijk € 12,50 en € 11,25.

De parkeerkosten à € 7,- worden door de VAH vergoed. Maximaal 2 auto's per aanmelding.

* Wie zich op 26 mei aanmeldt als lid betaalt met terugwerkende kracht het ledentarief. Wil je nu lid worden van de VAH? Klik hier voor alle informatie over het lidmaatschap.

Aanmelden
Je kunt je tot en met 21 mei aanmelden door het aanmeldformulier volledig in te vullen. Aanmelden kan ook door tijdens kantooruren te bellen naar 033-2471464.

We zien je graag als deelnemer op deze dag in Rhenen!

Aanmelden voor deze dag is niet meer mogelijk.

Contact | Colofon 
Copyright © 2013-2019 Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling. Alle rechten voorbehouden.