Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling, heupdysplasie, heupluxatie, kinderen, volwassenen

Home Contact Facebookgroepen Aanmelden voor de VAH-nieuwsbrief Voor de leden

allesoverheupafwijkingengrijshulpenondersteuningrozeoverdevereniginggrijs

Feestdagen 2017

21 december 2017

Met de feestdagen voor de deur kijken we al een klein beetje terug op de afgelopen maanden. Het was een druk jaar waarin we op verschillende manieren bezig zijn geweest met het ondersteunen en vertegenwoordigen van onze achterban. We kijken uit naar 2018 waarvoor ook alweer diverse activiteiten op de agenda staan.

Kerst

Ons bureau is gesloten van 25 december tot en met 2 januari. Dit betekent dat e-mails die worden verstuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. in die periode niet worden gelezen. Ook telefonisch zijn we niet bereikbaar.

Wil je toch op korte termijn overleggen of een vraag stellen? Dat kan door een privébericht te sturen op de Facebookpagina of op Twitter. We doen dan ons best zo snel mogelijk te reageren. Vanaf 3 januari staan ook de mensen op kantoor weer voor je klaar.

Het bestuur van de VAH wenst alle leden en bezoekers van de website fijne feestdagen en een nieuw jaar waarin heupen een zo klein mogelijke rol spelen.

Contact | Colofon 
Copyright © 2013-2019 Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling. Alle rechten voorbehouden.