Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling, heupdysplasie, heupluxatie, kinderen, volwassenen

Home Contact Facebookgroepen Aanmelden voor de VAH-nieuwsbrief Voor de leden

allesoverheupafwijkingengrijshulpenondersteuningrozeoverdevereniginggrijs

Landelijke Contactdag 2017

21 augustus 2017

Op 30 september 2017 organiseert de VAH weer een Landelijke Contactdag. Deze vindt plaats in Meeting Center Eenhoorn in Amersfoort. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze dag.

Het programma voor 30 september ziet er als volgt uit:

13.00 uur Ontvangst met koffie / thee
13.30 uur Aanvang deel 1 Landelijke Contactdag
Dr. M. Heeg (Wilhelmina Ziekenhuis Assen) over de Ganz-osteotomie bij (jong)volwassenen
14.45 uur Pauze
15.30 uur Aanvang deel 2 Landelijke Contactdag
Fysiotherapeut Jan-Frederik Harder (Wilhelmina Ziekenhuis Assen) over de pre- en post-operatieve revalidatie bij een Ganz-osteotomie
16.30 uur Borrel en napraten

De toegang is gratis voor leden en hun partner. Niet-leden betalen € 5,- per persoon. Word je op de dag zelf alsnog lid, dan wordt het entreegeld verrekend met het contributiebedrag. Informatie over het lidmaatschap vind je hier.

Na het invullen van het formulier ontvang je een e-mail met de betalingsinstructie.

Vragen stellen
Iedereen die zich aanmeldt, kan vragen voor de verschillende sprekers insturen. Op deze manier kunnen de sprekers hun verhaal afstemmen op de informatiebehoefte van de aanwezigen. Uiteraard is er op de dag zelf ook gelegenheid om vragen te stellen.

Vragen kunnen worden ingestuurd via het opmerkingenveld op het aanmeldformulier of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de vraag / vragen en voor welke spreker ze zijn bedoeld.

Let op: er kan niet worden ingegaan op specifieke persoonlijke vragen over de behandeling, daarvoor heeft de spreker meer informatie nodig dan tijdens de dag beschikbaar is.

Locatie
Meeting Center Eenhoorn ligt tegenover NS station Amersfoort. Als je met de auto komt, kun je gebruik maken van het parkeerterrein van het meeting center. De VAH betaalt de parkeerkosten.

Mensen die moeite hebben met zitten adviseren we om een kussentje voor in de rug en/of om op te zitten mee te nemen.

Er is geen kinderopvang aanwezig. Het meenemen van kinderen raden we om die reden af.

Aanmelden
Je kunt je tot en met 17 september aanmelden. Wil je het aanmeldingsformulier s.v.p. compleet invullen? Dat vergemakkelijkt een correcte registratie. Aanmelden kan ook door tijdens kantooruren te bellen naar 033-2471464.

We zien je graag als deelnemer op deze dag in Amersfoort!

Er is dit jaar geen bijeenkomst voor andere groepen dan tieners en volwassenen met heupdysplasie. In dit artikel lees je waarom dat is.

Contact | Colofon 
Copyright © 2013-2019 Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling. Alle rechten voorbehouden.