Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling, heupdysplasie, heupluxatie, kinderen, volwassenen

Home Contact Facebookgroepen Aanmelden voor de VAH-nieuwsbrief Voor de leden

allesoverheupafwijkingengrijshulpenondersteuningrozeoverdevereniginggrijs

Feestdagen 2016

23 december 2016

Met de feestdagen voor de boeg zit het jubileumjaar van de VAH er bijna op. In het bijna afgelopen jaar hebben we nieuwe stappen gezet en mooie contacten gelegd. We kijken vooruit naar een jaar met mooie plannen en nieuwe initiatieven.

Kerstbal

Ons bureau is gesloten van 26 december tot en met 2 januari. Dit betekent dat e-mails die worden verstuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. in die periode niet worden gelezen. Ook telefonisch zijn we niet bereikbaar. Wil je toch op korte termijn overleggen of een vraag stellen? Dat kan door een privébericht te sturen op de Facebookpagina of op Twitter. We doen dan ons best zo snel mogelijk te reageren. Vanaf 3 januari staan ook de mensen op het bureau weer voor je klaar.

Het bestuur van de VAH wenst alle leden en bezoekers van de website fijne feestdagen en een nieuw jaar waarin heupen een zo klein mogelijke rol spelen.

 

Contact | Colofon 
Copyright © 2013-2019 Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling. Alle rechten voorbehouden.