Op 14 mei 2022 organiseert de VAH een Landelijke Contactdag voor alle leden. Deze dag vindt plaats in Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:
10.00 uur Ontvangst met koffie / thee / fris en iets lekkers
10.30 – 11.00 uur Algemene Ledenvergadering (of gelegenheid alvast het park in te gaan)
12.30 uur Lunch
13.30 uur Einde gezamenlijke programma en gelegenheid om het park in te gaan

Kosten

De speciale VAH-ledenprijs (per aanmelding minimaal één VAH-lid) bedraagt € 17,50 p.p. voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar en € 12,50 p.p. voor de kinderen van 3 tot en met 9 jaar. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis.

Het betalen van de kosten wordt direct bij het online aanmelden gedaan via iDeal. Meld je je op een andere manier aan dan krijg je een betaalverzoek en betaal je € 2,- meer in verband met het extra werk.

De parkeerkosten à € 8,- worden door de VAH vergoed. Maximaal 1 auto per aanmelding.

Aanmelden

Leden van de VAH kunnen zich tot en met donderdag 5 mei aanmelden via deze pagina nadat ze zijn ingelogd als lid. Ben je nog geen lid? Word dan nu lid! Als je met iDeal betaalt, ontvang je direct inloggegevens en kun je je aanmelden voor deze bijeenkomst.

Heb je problemen met inloggen op de website? In dit artikel staat een aantal tips die hierbij kunnen helpen.

Coronamaatregelen

Uiteraard houden we de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus in de gaten. Mochten de maatregelen het niet toelaten om deze dag in mei te organiseren dan kijken we naar een alternatieve oplossing.

We gaan ervan uit dat de aanwezigen zich houden aan de adviezen van de overheid zoals die op 14 mei gelden. We informeren jullie hier voor aanvang nog over.

We zien je graag als deelnemer op deze dag in Rhenen!