Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling, heupdysplasie, heupluxatie, kinderen, volwassenen

Home Contact Facebookgroepen Aanmelden voor de VAH-nieuwsbrief Voor de leden

allesoverheupafwijkingengrijshulpenondersteuningrozeoverdevereniginggrijs

Landelijke Contactdag

Naast de themadagen die in het teken staan van informatie en tips uitwisselen, vinden we het ook belangrijk om bijeenkomsten te organiseren waar de sfeer wat luchtiger is en er toch ervaringen kunnen worden gedeeld. Daarom organiseren we in het voorjaar een Landelijke Contactdag waarbij we onze leden uitnodigden voor een bezoek aan een ontspannende omgeving.

Op 13 mei 2017 bezochten we het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem en was er naast een bezoek aan het museum ook volop gelegenheid om ervaringen met elkaar uit te wisselen. Een verslag van deze dag is te lezen in Heupge(w)richt 80.

De volgende Landelijke Contactdag is op 26 mei 2018 in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Meer informatie volgt in maart 2018.

Tot 2017 noemden we deze bijeenkomsten 'Gezinsdag' en noemden we de bijeenkomsten die in het teken stonden van informatievoorziening 'Landelijke Contactdag'. Omdat dit tot verwarring leidde, hebben we besloten de namen aan te passen. De 'Gezinsdag' heet voortaan 'Landelijke Contactdag' en de informatieve bijeenkomsten 'themadagen'. 

Contact | Disclaimer | Colofon 
Copyright © 2013-2018 Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling. Alle rechten voorbehouden.