Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling, heupdysplasie, heupluxatie, kinderen, volwassenen

Home Contact Facebookgroepen Aanmelden voor de VAH-nieuwsbrief Voor de leden

allesoverheupafwijkingenblauw hulpenondersteuninggrijs overdevereniginggrijs

babysenkleutersblauw tienersenvolwassenenblauw

Baby's en kleuters

Misschien weet je het al een tijdje. Of je hebt onlangs de diagnose te horen gekregen van de arts. Je kind heeft een aangeboren heupafwijking. De arts zal in grote lijnen hebben verteld wat er aan de hand is en wat de mogelijkheden zijn om de aandoening te behandelen.

brittaToch komen er allerlei vragen op je af. Hoe gaat het nu verder met je kind? Wat kun je verwachten? Zijn er andere behandelingen mogelijk? Welke praktische problemen doemen er op in het dagelijks leven? Welke oplossingen zijn daarvoor beschikbaar? Hoe kun je je kind verzorgen? Hoe gaat het vervoer in zijn werk? Kan het met andere kinderen spelen?

Het is heel begrijpelijk dat deze vragen bij je leven en je bent beslist niet de enige. Veel ouders hebben een baby of kleuter met heupdysplasie of heupluxatie. Zij willen hun ervaringen graag met je delen.

De Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling (VAH) heeft in de rubriek 'Baby's & kleuters' veel informatie op een rijtje gezet. In de kolom hiernaast vind je de verschillende onderwerpen.

Contact | Colofon 
Copyright © 2013-2019 Vereniging Afwijkende Heupontwikkeling. Alle rechten voorbehouden.